Victoria en David Beckham vieren huwelijksverjaardag op decadente manier

Showbizzkoppel Victoria en David Beckham waren op 4 juli precies twintig jaar getrouwd. Dat hebben ze samen op een wel heel luxueuze manier gevierd. De twee trakteerden zichzelf op een privérondleiding op het domein van Versailles, nabij Parijs.

Het koppel kreeg een privétour in Versailles en plaatste onder meer een foto van in de tuinen van het domein op Instagram. Ze bezochten ook de verschillende zalen van het paleis, die voor de gelegenheid helemaal leeg waren. Ook op de planning: halt houden bij Temple de l’Amour, het domein van Marie-Antoinette.

 

 

 

 

“Een droom die uitkomt”, schreef de Britse modeontwerpster, die voor het bezoek gekleed was in een wit ontwerp uit haar eigen collectie. De voormalige voetballer deelde ook beelden via zijn eigen pagina. Hij heeft het over “een fantastisch bezoek aan Versailles op een geweldige dag” en noemt het een van de mooiste plekken waar hij ooit is geweest.

LEES OOK. Vijf tips voor een bezoek aan Versailles

 

 

Het is niet de eerste keer dat celebs een wereldberoemde trekpleister voor zich alleen hebben. Vorig jaar brachten de Amerikaanse sterren Beyoncé en Jay-Z met ‘Apesh*t’ een gemeenschappelijk nummer uit. De clip die erbij hoort is opgenomen in het Parijse Louvre, dat speciaal door Queen B en haar wederhelft werd afgehuurd.

Victoria en David Beckham vieren huwelijksverjaardag op decadente manier
Door vwh
Meest recent