Adele in topvorm dankzij deze vorm van pilates

De Britse popster Adele is gescheiden van Simon Konecki en ziet er slanker uit dan ooit tevoren. Dat heeft ze volgens de krant The Sun te danken aan een intense work-out.

Adele brengt tegenwoordig veel tijd door in de fitness, waar ze de ‘reformer pilates’ beoefent. De sport wijkt een beetje af van de pilates die we kennen en bestaat uit oefeningen op een mat. Deze variant beoefenen mensen immers op een soort machine, een reformer. Die bestaat uit een frame zo breed als een enkel bed en een platform dat de carriage wordt genoemd. Met zes veren aan het voeteinde, kan de weerstand van de machine geregeld worden en bepaal je dus hoe intensief je trainingen zijn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Het is volgens kenners belangrijk om een reeks oefeningen - in een groeples of van je personal coach - traag uit te voeren voor het beste resultaat. Je traint én vormt het hele lichaam, zonder al te veel te zweten. De yoga-invloed van bij de standaard pilates vervaagt, deze variant neigt meer naar fitness.

Adele, die het roer sinds haar scheiding volledig heeft omgegooid en focust op de opvoeding van haar zoontje en zichzelf, is niet de enige ster die fan is van deze sport. Ook actrices Jennifer Aniston en Kate Winslet en popster Madonna laten zich weleens gaan op zo’n reformer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

 

 

bekijk ook

Adele bezorgt imitator verrassing van zijn leven

 

Britse zangeres zet veiligheidsagent op zijn plaats

Adele weigert Grammy voor beste album en ontroert Beyoncé tot tranen toe

Door vwh
AANGERADEN