Beyoncé en Blue Ivy stralen in matchende outfits op première ‘The lion king’

© ISOPIX

In Hollywood is ‘The lion king’ in première gegaan en op dat feestje mocht Beyoncé, die de stem van leeuwin Nala vertolkt, natuurlijk niet ontbreken. Ze bracht dochtertje Blue Ivy mee en de twee hadden, zoals wel vaker, een op elkaar afgestemde outfit aangetrokken.

flb

Bij ons is het nog wachten tot 17 juli, maar in de VS is de live-action remake van ‘The lion king’ in het Dolby Theater in Los Angeles al in première gegaan. En natuurlijk mochten de sterren die bij de film betrokken zijn niet ontbreken op dat event. Zo was Beyoncé er op de rode loper te zien, samen met haar zevenjarig dochtertje Blue Ivy. Iets wat de popster normaal aan zich voorbij laat gaan.

Beyoncé droeg een op maat gemaakte jurk met kostuumvest van Alexander McQueen. Die sprankelende outfit kreeg nog iets meer bling dankzij haar met diamanten bezette clutch en hoge hakken. Blue Ivy kreeg eenzelfde look aangemeten, zij het met een iets minder gedecoreerd jasje, maar wel met dezelfde rok.

Nieuw album

Ondertussen raakte ook bekend dat Beyoncé met ‘The lion king: the gift’ een volledig album uitbrengt met de soundtrack voor de film. Met de single ‘Spirit’ werd daarvan alvast een eerst voorproefje op het grote publiek losgelaten. Volgens Disney wordt de muziek een ode aan Afrika. “Het wordt een mix van genres en samenwerkingen die niet één geluid laten horen. Er zijn invloeden van R&B en pop tot hiphop en afrobeat”, vertelt Beyoncé er zelf over. Het album verschijnt op 19 juli.

Aangeboden door onze partners

Lees ook