De Romeo’s komen naar Tomorrowland

Tomorrowland, het beroemde dancefestival in de laatste twee weekends van juli, heeft een verrassende nieuwe naam gelost: De Romeo’s. De schlagergroep komt op 19 juli naar de weide in Boom. “We gaan geen plaatjes draaien, maar wel echt een optreden doen van dertig à veertig minuten om 18 uur in de Moose Bar”, zegt Romeo Chris Van Tongelen. In dezelfde periode lanceren ze bovendien ook een nieuwe single.

De Romeo’s? Op Tomorrowland? “Drie jaar geleden was zoiets wellicht niet aan de orde geweest, nu kan het wel”, zegt Van Tongelen. In februari stonden Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles al in de Moose Bar XXL in het Sportpaleis en traden ze op in de verschillende Moose Bars deze winter in Vlaanderen. “Het is eigenaar Yves die ons voor Tomorrowland vroeg. Sowieso is het iets voor ons, want in de Moose Bar ontmoet Tomorrowland schlagermuziek. En ik ben zelf een Tomorrowland-believer”, zegt Van Tongelen. “Ik ben er zelf al vier of vijf keer geweest. Voor volwassenen is het toch altijd even ontsnappen uit de echte wereld en je onderdompelen in een feeëriek bad.”

Het is de derde keer dat het concept op Tomorrowland te zien zal zijn. Vorig jaar stond de après-skihut voor het eerst op De Schorre en draaiden onder meer Viktor Verhulst en Kobe Ilsen er plaatjes. In maart van dit jaar trokken ze mee naar Tomorrowland Winter op Alpe D’Huez.

Wie de Romeo’s op Tomorrowland aan het werk wil zien, heeft overigens pech: alle 400.000 tickets zijn intussen de deur uit. Ticket kostten 105, 50 euro voor een simpel dagticket, tot ettelijke honderden euro’s voor weekend-, slaap- en viparrangementen.

bekijk ook

Romeo’s stellen hun XXL worst voor

H.I.T. De Romeo’s - officiële trailer

Door eadp