Koning Albert en koningin Paola vieren diamanten bruiloft met zeldzame familiefoto: maar ken jij al hun (klein)kinderen?

Foto: BELGA

Op de diamanten bruiloft van koning Albert en koningin Paola hebben ze al hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen samengebracht voor een unieke foto met de hele koninklijke familie. Evident is dat niet gezien de spanningen in de familie. Misschien daarom staan Filip, Astrid en Laurent zo ver uit elkaar.

Koning Filip, prins Laurent en prinses Astrid staan er allemaal op met hun partners, kinderen en kleinkinderen. In totaal gaat het om 21 mensen. Enkel de middelste zoon van prinses Astrid, Joachim, kon er niet bij zijn.

(Klik op de plusjes om te zien wie wie is)

Let ook op het rieten mandje dat Paola als handtas gebruikt. Ze is daarmee helemaal mee met de mode, want het is voor het tweede jaar op rij het zomeraccessoire. Albert en Paola waren op 2 juli zestig jaar getrouwd. Die dag waren ze op vakantie in Zuid-Frankrijk. Daar organiseerden ze vorig weekend hun familiefeest waarop deze groepsfoto werd genomen. 

 

 

 

 

 

bekijk ook

Koningin Paola voor het eerst weer te zien na beroerte, maar het is koning Albert die amper de kerk binnen raakt

 

Koning Albert maakt zich felle zorgen om fel vermagerde kleindochter

Prins Laurent gunt koning Albert geen blik waardig bij aankomst Koningsdag

Door dhs/gjs