Ongenodigde gast verstoort vakantie van vriendinnen: “Dat komt ervan als je koekjes bakt”

Bron © Instagram, Indy100, Telegraaf

De Amerikaanse Randi was samen met een vriendin naar Lake Tahoe in de Amerikaanse staat Nevada afgezakt voor een rustige vakantie in een hutje in het bos. Het vakantieplezier werd echter verstoord toen er een ongenodigde gast opdaagde, die koste wat het kost naar binnen wilde: een beer. De reactie van Randi gaat intussen de wereld rond en werd al talloze keren bekeken, maar er brandt één vraag op ieders lippen: Wie is Angela en hoe in godsnaam kan zij haar vriendin beschermen tegen een beer?

Angela Daniels trad intussen uit de anonimiteit en zette de beelden van het avontuur met de beer op Instagram. “Ik verborg me de hele tijd achter de rug van Randi”, klinkt het in het bijschrift. “Ik probeerde de zware houten deur te vergrendelen en ons te redden. Dat komt ervan als je koekjes bakt.”

De beer werd uiteindelijk verjaagd door enkele agenten, die de beer nog berispten omdat hij de twee vrouwen schrik aanjoeg: “Stoute beer!” Angela en Randi konden na het angstaanjagende incident opnieuw genieten van hun rustgevende vakantie aan de oevers van het meer.

 

bekijk ook

Gigantische beer allesbehalve onder de indruk wanneer politie hem wil bevrijden uit kast

 

Toerist negeert verbodsborden en gaat naar beer toe, maar dat komt hem duur te staan

Broodmagere, uitgeputte ijsbeer duikt op in industriestad om eten te zoeken op vuilnisbelt: “Eerste keer in 40 jaar”

Door pjv
VOOR ABONNEES