‘Temptation’-Rodanya is zwanger, maar van wie?

Bron © Instagram

Rodanya nam deel aan ‘Temptation island’ met haar vriend Morgan. De twee zijn niet meer samen, dus is niet duidelijk wie de vader is van Rodanya’s kind. Foto: Vijf

‘Temptation island’-kandidate Rodanya Kelsey (21) is zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft de Nederlandse zelf bekendgemaakt op Instagram. Maar haar volgers op sociale media blijven achter met één vraag: wie is de vader?

De Nederlandse Rodanya nam afgelopen seizoen deel aan Temptation island met haar vriend Morgan. De twee leken zonder kleerscheuren uit de relatietest te komen, maar eenmaal thuis bleek dat Rodanya niet helemaal eerlijk was geweest en na haar terugkeer in bed was gedoken met verleider Danicio. Nadat ze dinsdag haar zwangerschap aankondigde, vragen Rodanya’s volgers zich dus maar één ding af. Wie is de vader van haar eerste kindje?

Zelf geeft Rodanya geen antwoord en insinueert ze dat ze haar baby alleen wilt opvoeden. “Ik ben verliefd op een klein mensje, alleen heb ik hem nog niet ontmoet. Alleen wij tweetjes”, schrijft Rodanya bij een foto op Instagram. Met Morgan vormt ze intussen geen koppel meer, en Danicio is niet langer in het spel. Op Instagram maakte Rodanya nog maar pas komaf met de geruchten. “Danicio en ik hebben nooit een relatie gehad. We hebben elkaar nog een paar keer gezien na Temptation island, dat was in november en later in maart nog een keertje met alle kandidaten. Ik snap dat alles onduidelijk is voor de buitenwereld, maar er is nooit wat geweest tussen ons en er zal ook nooit iets komen.”

‘Temptation’-Rodanya is zwanger, maar van wie?
Met deze post maakte Rodanya haar zwangerschap bekend. Foto: Instagram

bekijk ook

Kunnen Rodanya en Morgen elkaar vergeven na Temptation Island?

Durft Rodanya haar ontrouw van dreamdate op te biechten?

Rodanya kan niet langer aan de verleiding van Danicio weerstaan

Door dvg