Hanne Troonbeeckx (40) slaat 12 jaar jongere man aan de haak: “Met Steffen heb ik de loterij gewonnen”

Vlinders in de buik bij Hanne Troonbeeckx (40). De presentatrice en nieuwbakken ‘lifecoach’ heeft de liefde gevonden bij Steffen, een twaalf jaar jongere man. De twee vormen al een tijdje een koppel, maar nu pas maakt Troonbeeckx hun relatie wereldkundig.

“Met Steffen heb ik de loterij gewonnen”, vertelt ze in Dag allemaal. “Bij mijn ex kon ik niet tot rust komen, hij heeft me erg ongelukkig gemaakt. Steffen is dan wel twaalf jaar jonger dan ik, maar hij staat zo volwassen in het leven. Eind vorig jaar trakteerde hij me voor m’n verjaardag op een ­romantisch weekendje Venetië. Zalig was dat.”

Troonbeeckx sluit niet uit dat ze op haar 40ste nog kinderen wil met Steffen. “Bij hem voel ik me de meest normale mens. Steffen kan ook goed om met mijn hooggevoeligheid. Wanneer iets me te veel wordt, zet hij bijvoorbeeld onmiddellijk de tv zachter. Steffen houdt nochtans van chaos en onvoorziene omstandigheden, terwijl ik juist gestructureerd ben en een plan nodig heb. Maar dat zorgt niet voor conflicten. Ik zoek gewoon structuur in zijn chaos en zo kan ik dat perfect aan.”

bekijk ook

Hanne Troonbeeckx toont opmerkelijke zangtalent

Hanne Troonbeeckx en Saartje vandendriessche nemen het tegen elkaar op in de modder

Door dvg
VOOR ABONNEES