Ze debuteerde op Rock Werchter: Kat Kerkhofs voortaan te boeken als dj (voor 5.000 euro)

Foto: DBA

Ze debuteerde op Rock Werchter als DJ KitKat en het smaakte meteen naar meer. Dus is Kat Kerkhofs (30) voortaan officieel te boeken voor al uw evenementen. Prijskaartje: 5.000 euro voor een set van een uur.

Wie dit jaar op Rock Werchter was, en op vrijdag ergens rond 17 uur voorbij zijpodium The Brewery schuifelde, zag een opmerkelijk zicht: een hele massa die al dan niet halfdronken uit de bol ging op muziek van onder anderen Sam Gooris, Steve Aoki en Backstreet Boys. En tussendoor nog de Macarena, de song die de geschiedenis maar niet wil vergeten. Achter de draaitafels: Kat(rin) Kerkhofs, die er debuteerde als dj. Op de loopbrug daarnaast: wederhelft Dries Mertens, die het publiek voort opjutte door in ontbloot bovenlijf een ad fundum te drinken.

Die set van een halfuurtje beviel Kerkhofs heel erg. En ook achteraf bleef het malen. Daarom heeft ze beslist om haar carrière als DJ KitKat voort te zetten, want ze is nu ook officieel te boeken. Zonder acte de présence van Dries Mertens, welteverstaan.

De formule blijft ongewijzigd: DJ KitKat draait een mix van urban, dance, r&b, stevige rock en Vlaamse klassiekers. “Ik doe niet aan hokjesdenken, dus ook niet in de muziek. Alles kan en mag, als de mensen zich maar amuseren”, zegt ze daar zelf over. Al komt dat amusement wel met een prijskaartje. Een set van een uurtje kost 5.000 euro. Wil je daar twee danseressen bij, dan komt het op 5.500 euro.

Kerkhofs blijft haar muzikale ambities evenwel combineren met haar tv-werk. Zo zal ze in het najaar te zien zijn als presentatrice van Dancing with the stars op Vier, aan de zijde van Gert Verhulst.

DJ KitKat is exclusief te boeken via House Of Entertainment: booking@houseofentertainment.be

Door bpr