Probleem met verzending abonnementen Club Brugge, fans wachten nog op seizoenkaart

Supporters hebben een alternatief ticket gekregen voor de galamatch tegen Sporting Lissabon. Foto: BELGA

De levering van de abonnementen van Club Brugge heeft heel wat vertraging opgelopen. Heel wat supporters maakten zich ongerust omdat ze hun seizoenskaart nog niet in de bus hadden gekregen met het oog op de Brugse Metten vrijdagavond.

De onvrede bij de fans van Club Brugge was al langer groot: velen verlengden al in januari, maar hadden hun abonnement twee weken voor het begin van de competitie nog steeds niet ontvangen. Pas op woensdag communiceerde Club Brugge zelf dat er een probleem was, te wjiten aan een externe partner. “De afhandeling van de abonnementen en welkomstpakketten door een externe leverancier liep in de laatste weken vertraging op. Zo’n 10 procent zal het abonnement niet tijdig in de bus krijgen”, klonk het. “Begin volgende week zullen de laatste abonnementen in de bus vallen.”

Maar omdat blauw-zwart vrijdag al een galamatch tegen Sporting Lissabon speelt in het Jan Breydelstadion - die wedstrijd is gratis voor abonnees - hebben de supporters hun kaart sneller nodig. Club zorgde daarom voor een alternatief indien het abonnement dan nog niet geleverd zou zijn. Woensdag kregen alle abonnees een bericht dat ze "zo meteen" een alternatief toegangsbewijs in hun mailbox zouden ontvangen. Met dat ticket kon de match van vrijdag dan bijgewoond worden. Maar ook die noodoplossing liep niet gesmeerd: gezien het grote volume emails dat verstuurd moest worden, kregen veel supporters dat e-ticket pas in de loop van donderdag in hun mailbox.

Door jve, mnet, jvh
    VOOR ABONNEES
    Meer voetbal