Model verdient een smak geld met haar billen: zoveel winst maakt ze per jaar

Bron © Telegraaf, Instagram

Geld verdienen met je looks op Instagram, het is niks nieuws onder de zon. Dit Braziliaanse model schept echter hopen geld door regelmatig strandfoto’s en kiekjes van haar billen te delen met haar een miljoen volgers op Instagram. En dat levert haar honderdduizenden euro’s per jaar op.

Natalia Garibotto vraagt zo’n 5.000 dollar per campagne en dat levert haar heel wat winst op. Om haar winstgevende figuur te behouden, sport ze drie keer per dag. Met video’s van die trainingssessies wil ze haar volgers aansporen om ook iets aan hun conditie te doen.

Die volgers overspoelen haar dagelijks met huwelijksaanzoeken en andere, ietwat vreemde verzoekjes. Zo wilde één man het gebruikte badwater van de vrouw kopen. Al dat gepost op Instagram is echter ook nefast voor relaties. Model zijn kost namelijk tijd en dat gaat ten koste van vriendschappen en romantische uitjes.

Haar job levert haar jaarlijks een inkomen van zo’n 300.000 dollar door producten te promoten, maar ze rekent niet alleen op haar uiterlijk om rijk te worden. De ravissante Braziliaanse studeerde bedrijfskunde en -recht aan de universiteit van Miami, heeft haar eigen lijn met zonneolieproducten, bezit aandelen en investeert in vastgoed.

bekijk ook

Instagrammodel verdient handenvol geld door “gebruikt badwater” te verkopen

Model en aanstaande mama (24) krijgt heel wat lof omdat ze haar zwangerschapskilo niet verbergt

Model klaagt over cellulitis op Instagram, volgers kunnen hun ogen niet

Door pjv