Internazionale plaatst bod van 60 miljoen euro op Romelu Lukaku, maar Manchester United weigert

Foto: EPA-EFE

Internazionale zal diep in de buidel moeten tasten als het Romelu Lukaku wil losweken bij Manchester United. De Italiaanse club heeft een bod van 60 miljoen euro geplaatst op onze landgenoot, maar zijn huidige club heeft dat bod geweigerd. Beide teams speelden zaterdag tegen elkaar in Singapore, maar Lukaku stond bij de Mancunians niet op het veld.

LEES OOK.Romelu Lukaku is “niet fit” voor duel tegen Inter, Antonio Conte zet druk voor komst van Rode Duivel

Romelu Lukaku staat al weken in de belangstelling van Internazionale, maar een definitieve transfer zit er voorlopig dus (nog) niet in. Lukaku is sinds de zomer van 2017 aan de slag bij Manchester United, dat hem toen voor 84 miljoen euro overnam van Everton. United zou het bod geweigerd hebben nog voor de uitlatingen van Antonio Conte op vrijdag. Conte maakte toen in een persconferentie nog maar eens duidelijk hoe graag hij Lukaku in zijn team zou hebben.

De oefenpot tussen beide partijen eindigde zaterdag overigens in een nipte zege voor Manchester United. De 17-jarige Mason Greenwood scoorde na 76 minuten het enige doelpunt van de match. Romelu Lukaku zat niet in de selectie bij Man United omdat hij “niet fit was.” Bij Inter was er, zoals eerder gemeld, geen spoor te bekennen van Radja Nainggolan. De voormalige Rode Duivel werd de voorbije weken richting de uitgang geduwd door de Milanezen. Hij ging niet mee op de zomertoer naar Azië.

Door dvd, svar
Meer voetbal