Dan toch: Paris Hilton arriveert onverwacht op Tomorrowland

Ze zou pas zondag arriveren, door een foutje in haar agenda. Maar plots dook Paris Hilton (38) zaterdagavond toch op aan de poorten van Tomorrowland. De Amerikaanse hotelerfgename kroop mee op het hoofdpodium met Anouk Matton en stal backstage de show. Zondag draait ze zelf een dj-set.

dvg

Met MTTN – ofte Anouk Matton, de eega van Dimitri Vegas – heeft Paris Hilton net de single Lone wolves gelost. En met Dimitri Vegas & Like Mike bracht ze enkele weken geleden het lied Best friend’s ass uit. Fier als een pauw kondigden de dj-broers aan dat ze Hilton zaterdag zouden meenemen naar Tomorrowland als hun special guest. Maar ’s ochtends kreeg de organisatie te horen dat de Amerikaanse celeb haar plannen had omgegooid.

“Paris speelt zondag een eigen dj-set op het Lotus-podium”, klonk het bij het festival. “Maar door een foutje in haar agenda dacht ze dat haar set zaterdag gepland stond. Omdat ze hier geen twee dagen kan zijn, komt Paris enkel zondag.”

© Geert Van de Velde

Groot was de verrassing toen Hilton plots toch opdook naast Anouk Matton op de Main Stage. Ze brachten samen hun single Lone wolves. “We wisten ook niet dat dit zou gebeuren”, reageert de organisatie van Tomorrowland. “Plots stond ze hier. Maar het is een aangename verrassing, dat zeker.” Na haar korte optreden trok Hilton naar de backstage, waar ze alle aandacht naar zich toe zoog. Ze gaf enkele interviews en verdween weer in de coulissen. Verwacht wordt dat ze vanavond ook afsluiters Dimitri Vegas & Like Mike vergezelt op het hoofdpodium. Zondag om 17.30 uur staat Hilton zelf achter de draaitafels.

© Geert Van de Velde

© Geert Van de Velde

© Geert Van de Velde

bekijk ook

Dit is de mainstage van Tomorrowland 2019, inclusief een ode aan Avicii

De polonaise en schlagers op Tomorrowland dankzij de Romeo’s

Vijftiende editie van Tomorrowland belooft festivalgangers onder te dompelen in vat vol verrassingen in ‘The Book of Wisdom’

Aangeboden door onze partners

Lees ook