Paris Hilton dan toch op bezoek: “Naar Tomorrowland komen was altijd al een droom”

© Geert Van de Velde

Verrassing! Paris Hilton kwam zaterdag dan toch het podium van de main stage op samen met Anouk Matton (MATTN) om rond vijf uur in de namiddag plaatjes te draaien. “Nadat ik met haar hier op de main geweest ben en de reactie op onze nieuwe single zag, ben ik niet langer nerveus voor morgen.”

Eva De Poorter

LEES OOK. Dan toch. Paris Hilton arriveert onverwacht op Tomorrowland

Paris Hilton had door een foutje in haar agenda laten weten dat ze zaterdag niet naar Tomorrowland zou komen. Maar kijk, het agendaprobleem werd schijnbaar verholpen en tot ieders verrassing stond ze samen met Anouk MATTN, mevrouw Dimitri Vegas, dan toch het publiek van de mainstage te vermaken met hun nieuwe single.

© Geert Van de Velde

Eerste keer

“Het is mijn eerste keer hier op Tomorrowland”, zegt Hilton ons. “Ik wou hier altijd al eens komen, maar ben al negen jaar vaste dj in Ibiza. Dus ik kon nooit komen omdat ik het te druk had met mijn shows. Dat ik hier nu kan zijn en mag spelen, is een droom die uitkomt. Ik was zo excited toen Anouk vroeg of ik mee wou op de main stage om daar onze nieuwe single Lone wolves te spelen, die sinds gisteren (vrijdag, nvdr.) uit is. Het was episch en magisch. (richt zich tot Matton)Thanks, sis!”

Matton en Hilton leerden elkaar een paar jaar geleden kennen in de club Amnesia in Ibiza, waar Hilton toen een set speelde. “Vanaf het moment dat we elkaar zagen, vonden we elkaar leuk”, lacht Matton. “Het klikt tussen ons en we lijken erg op elkaar. Om dat in één persoon te vinden, is echt heel fijn. Samen aan een nummer werken was heel leuk.”

Verlegen

Zondag staat Hilton nogmaals op het podium in Tomorrowland, dit keer solo en niet op de main stage. “Ik kijk er heel erg naar uit. In het begin was ik heel erg nerveus en wat verlegen, maar nadat ik met Anouk op de main stage ben geweest, de reactie op onze single zag en de mensen en hun energie, ben ik niet langer nerveus. Ik kan niet wachten to smash the house op het Smash the house-podium.” (lacht)

Aangeboden door onze partners

Lees ook