Nicole Kidman kapt presentator af die te vrijpostige vragen stelt over haar seksleven: “Hier antwoord ik niet op”

Nicole Kidman heeft een interview voor een Australisch radioprogramma voortijdig beëindigd, nadat de presentator ongepaste vragen over haar seksleven met haar echtgenoot, countryzanger Keith Urban, stelde.

jvh

De 52-jarige Kidman werd telefonisch geïnterviewd in het Australische radioprogramma ‘The Kyle and Jackie O Show’ om reclame te maken voor de televisieserie ‘Big Little Lies’. Naar verluidt had de Australische actrice op voorhand duidelijk gemaakt dat ze geen persoonlijke vragen wilde beantwoorden, maar presentator Kyle Sandilands hield zich niet aan die afspraak en bracht plots het nummer ‘Gemini’ van Keith Urban, al 13 jaar de echtgenoot van Kidman, ter sprake. De presentator vroeg Kidman of de seksuele teksten uit dat nummer over haar gingen. Zo zingt Urban over een vrouw die “een maniak in bed is, maar een genie in haar hoofd”.

“Keith heeft het over jou in de slaapkamer, dat je een maniak in bed bent. Zeg jij soms tegen hem ‘pas op wat je schrijft over mij, schat?’”, vroeg de presentator. Kidman antwoordde in eerste instantie nog op die vraag. “Jij bent zo stout! Ik ga zijn kunst niet censureren als ik een muze voor hem kan zijn. Het is gênant, maar anderzijds is het beter dan dat hij zegt: ‘Mijn god, ik verveel mij. Nicole, doe eens wat moeite’.”

Maar toen de presentator nog een stapje verder ging, en vroeg of ook de zinnen “Een beetje naar links, een beetje naar rechts. Ze maakt me in het midden van de nacht wakker om de liefde te bedrijven” over Kidman gingen, was het snel afgelopen met het interview. “Nee. Wat?! Hou je mond! Je bent dit aan het verzinnen. Hou je mond, Kyle. Ik ga niet antwoorden. Dit is schandelijk!”, klonk het, waarna Kidman het interview voor bekeken hield.

LEES OOK

Nu in het nieuws