Scarlett Johansson pronkt met haar enorme verlovingsring

© ISOPIX

Scarlett Johansson gaat voor de derde keer trouwen en van haar verloofde Colin Jost heeft ze blijkbaar een joekel van een verlovingsring gekregen. Die kreeg het grote publiek voor het eerst te zien tijdens Comic-Con.

flb

Scarlett Johansson was een van de opvallendste gasten bij een panelgesprek tijdens Comic-Con in San Diego. Heel wat aandacht ging uit naar de enorme ring die ze om haar vinger droeg. Het gaat om de verlovingsring die ze van ‘Saturday night live’-schrijver Colin Jost heeft gekregen toen hij haar in mei ten huwelijk vroeg.

Het gaat om een exemplaar met een lichtbruine diamant van elf karaat, die volgens Page Six een slordige 360.000 euro zou hebben gekost. Het unieke exemplaar zou zijn gemaakt door James de Givenchy, de neef van de oprichter van het bekende Franse modehuis, en zijn juwelenlabel Taffin.

De actrice en de schrijver leerden elkaar kennen in 2017 bij de opnames van ‘Saturday night live’. Eerder was Scarlett tussen 2008 en 2011 getrouwd met Ryan Reynolds en tussen 2014 en 2017 met de Franse journalist Romain Dauriac. Met hem heeft ze ook een vijfjarig dochtertje, Rose.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK