Zwangere Anne Hathaway openlijk over vruchtbaarheidsproblemen

Foto: ISOPIX

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway, bekend uit onder meer ‘The Devil Wears Prada’, is zwanger van haar tweede kindje. Maar de weg naar de zwangerschap was niet vanzelfsprekend. De 36-jarige ster heeft vruchtbaarheidsproblemen en steekt lotgenotes met haar eigen verhaal een hart onder de riem.

De actrice kondigt haar tweede zwangerschap aan met een zwart-witfoto op Instagram. Daarop is haar bolle buik al goed te zien. In het bijschrift schrijft ze dat de zwangerschap echt is en ze zich niet aan het voorbereiden is op een filmrol met een vals buikje.

In datzelfde bijschrift staat ze ook stil bij vrouwen die vruchtbaarheidsproblemen hebben. “Alle gekheid op een stokje: aan iedereen die vruchtbaarheidsproblemen ondervindt, zend ik extra liefde. Weet dat de weg naar mijn beide zwangerschappen ook niet vlot is verlopen”, staat er nog.

Hathaway beviel op 24 maart 2016 van haar eerste kindje. De vader is acteur en producer Adam Shulman. Hun zoontje heet Jonathan Rosebanks Shulman en krijgt er over enkele maanden dus een broertje of zusje bij.

Door vwh