Politie zoekt arbeider niveau D

Foto: www.politie.be/5911

Deinze / Nevele / Zulte / Lovendegem / Zomergem / Waarschoot - De politiezone Deinze-Zulte-Lievegem is op zoek naar een nieuwe werkkracht voor de dienst Logistiek & Financiën. Ben je geboeid door de werking van een openbaar bestuur, werk je graag mee aan een optimale dienstverlening, dan ben jij misschien de geknipte kandidaat.

De job

Het nieuwe personeelslid staat in voor de uitvoering van de taken die hem/haar worden opgelegd door het diensthoofd Logistiek. Het takenpakket bestaat onder meer uit: verdelen van geleverde bestellingen, beheer van het magazijn, kleine sanitaire herstellingen, lleine herstellingen in en aan de commissariaten, kleine elektriciteitswerken, tanken, carwash, binnenbrengen en ophalen voor onderhoud/herstellingen van de voertuigen en klaarzetten van de vergaderzalen voor vergaderingen, opleidingen en evenementen.

Het is een zeer afwisselende job in een boeiende omgeving gekenmerkt door veel menselijke contacten. Er is 100% tegemoetkoming van de werkgever in de kostprijs van het openbaar vervoer en voor 100% voor het treinvervoer. Je krijgt de kans verdere opleidingen te volgen en minimum 32 verlofdagen per jaar met daar bovenop een gratis hospitalisatieverzekering.

Profiel

De gewenste kwaliteiten waarover de kandidaten bij voorkeur dienen te beschikken zijn een goede technische en functionele kennis, in het bezit zijn van een rijbewijs categorie B, een flexibele, hulpvaardige en dynamische instelling, discreet zijn en zich houden aan de regels van het beroepsgeheim, een interne en externe klantgerichtheid, stiptheid en nauwgezetheid, respect voor de termijnen, loyauteit, beleefdheid en tact, communicatievaardig zijn, sociaal en collegiaal kunnen samenwerken en bijdragen tot een positieve werksfeer.

Selectie

De selectieprocedure gebeurt in de vorm van een interview door de Korpschef. De datum van indiensttreding kan bepaald worden met de kandidaat. Ben je in het bezit van een diploma, voeg dan een kopie toe aan je inschrijvingsformulier.

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij het directiehoofd Ondersteuning Ward Den Tandt via ward.dentandt@police.belgium.eu of 09 381 41 45. Je kandidatuur indienen kan via de website van Jobpol. De uiterste inschrijvingsdatum is 18 augustus.

Door Eddy Lefevre
AANGERADEN
Meest recent