Big Air-glijbaan strijkt neer op Zilvermeer

De glijbaan dook ook al op bij de Lilse Bergen. Foto: BERT DE DEKEN

Mol -

Op het Zilvermeer in Mol zorgt de Coca-Cola Big Air-waterglijbaan dit weekend voor extra waterpret. De glijbaan is 20 meter lang en 8 meter hoog. Een krachtige waterstraal geeft een extra boost.

Voor het derde jaar op rij zorgt Coca-Cola deze zomer voor extra verfrissing en waterspektakel met de Big Air, een indrukwekkende waterglijbaan die 20 meter lang en 8 meter hoog is. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus staat de Big Air opgesteld op provinciaal recreatiedomein Zilvermeer in Mol. De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte waarvan je naar beneden glijdt. Bij de afdeling stuwt een krachtige waterstraal de glijders 3 tot 4 meter de lucht in, wat garant staat voor een spectaculaire landing op het water. waarna je verder drijft in het water. Anouk Van Hauteghem, marketing director Coca-Cola Services: “met deze glijbaan graag het ultieme Coca-Cola-zomergevoel naar je toe brengen. Fun, avontuur, zon- en waterpret, en fijne momenten delen met je vrienden, zonder dat je hiervoor naar het buitenland hoeft.”

Om de glijbaan uit testen, moet je minstens 14 jaar oud zijn. Deelnemen is gratis, maar je moet wel de toegangsprijs tot het Zilvermeerdomein betalen. Die bedraagt 5 euro. Vlak bij de glijbaan plaatst Coca-Cola ook een bar die zomerse beats, animatie en ijskoude drankjes serveert. Iedereen vanaf 14 jaar kan de Coca-Cola Big Air op het Zilvermeer uittesten op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus van 11 tot 19u.

Door mto
AANGERADEN
Meest recent