Ann Reymen krijgt nieuw programma over sport en gezondheid op MNM

Ann Reymen, vertrouwd met sport. Foto: rr

Ann Reymen gaat na de zomer een nieuw programma op MNM presenteren rond sport en gezondheid. Dat doet ze op de middag, waar ze tot voor kort met Kwistet te horen was.

Vanaf september keren niet alleen alle grote kanonnen terug op televisie, ook in radioland krijgen de programmaschema’s een opfrisbeurt. Over het najaar van radiozender MNM, waarvan eerder uitlekte dat Peter Van de Veire verder moet zonder sidekick Julie Van de Steen, is nu ook bekend dat Ann Reymen (42) een nieuw programma op de middag krijgt. De voorbije jaren presenteerde ze er Kwistet met allerlei weetjes, maar dat format keert niet meer terug uit zomerreces. “Er komt vanaf dit najaar een radioshow rond gezondheid en sport. Er zullen veel jonge sporters langskomen, en de luisteraar komt er alles te weten over gezondheid. En dat allemaal zonder op de al te wetenschappelijke toer te gaan”, laat Reymen weten.

Afgelopen maand presenteerde Reymen nog Tour of beauty voor MNM, over de partners en familieleden van renners in de Ronde van Frankrijk. Dat Reymen sport linkt aan haar programma’s, is niet onlogisch. Ze groeide op in een sportfamilie. Haar vader trainde destijds topatleten zoals gewezen wielrenners Eric Vanderaerden, Johan Capiot en Wilfried Nelissen.

Door tove
TOP 10 MEEST GELEZEN
Laad meer berichten...