“Trek je short uit”: Zangeres laat geen spaander heel van toeschouwer met ongepaste vraag

Een concert van de Franse zangeres Jenifer heeft zaterdag voor een moment gezorgd dat haar fans niet snel zullen vergeten. Zeker die ene man in het publiek die zijn boekje nét te buiten ging toen de zangeres het kon horen. “En je vrouw staat nog naast je ook!”

Ze was net haar hoge hakken aan het uittrekken om het zich wat comfortabeler te maken op het podium toen de man in kwestie haar toeriep: “En de short ook hé. Alé hop!” Jenifer wist duidelijk niet wat ze hoorde: “Pardon?”, waarop de man: “Trek hem uit!”

“Ben je serieus daar? Ben je serieus? Ben je écht serieus? Maar jij gaat vertrekken vriend, je hebt je van show vergist”, gaf de zangeres hem meteen lik op stuk. Het applaus dat daarop volgde was oorverdovend, maar Jenifer was nog niet klaar met de man. “En weet je wat hij zegt, mijn short? Hij zegt dat je moet vertrekken. Goeie avond! Dit kan je toch niet geloven.”

“En met je vrouw nog naast je ook”

“Het is net als wanneer je meisjes in een rokje bekritiseert, nee, echt. Waar gaat dat over? Ik vind het verwerpelijk. We kleden ons hoe we willen: in short, korte rok, lange jurk,...”

Na die laatste uitspraak leek de zangeres haar concert te willen afmaken, maar ze keerde toch nog eens terug naar de man. Die ondanks haar uitdrukkelijke vraag te vertrekken toch gebleven was. “Goed, ga je zoiets nooit meer zeggen tegen een meisje? Want dat doe je niet. En met je vrouw nog vlak naast je ook. Is dat je vrouw daar aan je zijde?” Daarop klonk een luidkeels boegeroep vanuit het publiek richting de man. “Nee, je moet hem niet uitjouwen, ik ben er zeker van dat hij zich ongelukkig heeft uitgedrukt. Wil je je excuses aanbieden? Goed, ik accepteer ze.”

Toch kon ze een laatste ironische sneer naar de man niet onderdrukken: “Ik vind het altijd zo leuk om meer over mijn kleding te praten dan over mijn muziek. Dat overkomt me zo vaak.”

Door nkdr
TOP 10 MEEST GELEZEN