Onze reporter proeft babygeitenkaas gemaakt in de maag van het dode dier: “Smaak van maagzuur is walgelijk”

Het Disgusting Food Museum in het Zweedse Malmö. Hier staan op elke hoek de kotszakjes klaar en komen weerzinwekkende walmen je tegemoet. Reporter Arthur De Meyer trok ernaartoe, om de walgelijkste gerechten ter wereld te ontdekken én te proeven. Vandaag: Su gallu, oftewel babygeitenkaas. Die wordt gemaakt door een babygeit te slachten die net gedronken heeft bij de moeder. Daarna wordt de maag uit het lijf gesneden en wordt de kaas gemaakt ín de maag van het dier. Wat vindt onze reporter ervan? Waarschuwing: niet voor maaggevoelige zieltjes.

LEES OOK. Onze man proeft kaas uit de maag van een babygeitje: “Welke Sardijnse sadist kwam in godsnaam op dit idee?”

BEKIJK OOK DE EERSTE AFLEVERING. Onze reporter proeft gefermenteerde haai: “Als een in urine gedrenkte matras”

Play

bekijk ook

Onze reporter proeft mestkever

Onze reporter proeft Deense kaas

Door tica
VOOR ABONNEES