Abonnee worden? Kies je leesformule

Frituristen klappen uit de biecht: “Eigenlijk ben ik binnen. Op een goeie dag draaien we ruim 3.000 euro omzet”

Frituristen klappen uit de biecht: “Eigenlijk ben ik binnen. Op een goeie dag draaien we ruim 3.000 euro omzet”

Archiefbeeld. Foto: Dirk Kerstens

Bouletten! Frikandellen! Viandellen! En frieten met mayonaise, alstublieft! Lang leve het frietkot en zijn friturist. Wie is de man of vrouw die daar eeuwig staat te bakken? Wat is zijn geheim? En word je daar nu echt rijk van? Van maandag tot en met zondag vieren we de 'Week van de Friet', en wij legden ons oor te luister bij de mensen die ons zo graag voorzien van onze gouden smaakstokjes.

- Dit artikel werd eerder gepubliceerd op 10 augustus 2019. -

“Van die madammekes die aan een koffie komen nippen en daar drie uur over doen, dat zag ik niet zitten. Daar verdien je niets aan. ...

AANGERADEN