Zwangere Channah uit ‘Temptation island VIPS’ vertelt of ze nog samen is met haar Quentin

Foto: Instagram

Heftige taferelen troef in ‘Temptation island VIPS’. En dan hebben we het niet alleen over de huilende Pommeline of Fabrizio die in zak en as zit. In de aflevering van donderdagavond heeft Channah onthuld dat ze naar huis wil omdat ze haar eerste kindje verwacht met Quentin. Intussen is ook duidelijk of het koppel, dat elkaar terugvond in het MTV-programma ‘Ex on the beach: double Dutch’, na afloop van het programma nog met elkaar verdergegaan is of niet.

Het was een bommetje. Channah heeft toegegeven dat ze voor het vertrek naar Thailand ontdekt heeft dat zij en Quentin een kindje verwachten. Het slaat presentatrice Yolanthe Cabau met verstomming, maar even later gaat ze in troostmodus. Want Channah wil niet verder na het gedrag van Quentin, die praktisch een affaire heeft op het eiland met verleidster Laetitia, de Vlaamse die al eerder in een seizoen van Temptation island opdook. Eerder was al bekend geraakt dat het koppel door de zwangerschap het programma vroegtijdig moest verlaten.

Tijd om te gaan

“Ik wilde heel graag naar huis, omdat ik voor mij en de kleine wil zorgen. Door de beelden die ik heb gezien, vind ik dat ik genoeg gezien heb. Dat ging al te ver voor mij. Dan is het beter er nu uit te gaan, want we krijgen een kleintje, daar moeten we samen voor gaan. Het is tijd om naar huis te gaan”, zegt ze bij het kampvuur bij Yolanthe.

Dit bericht bekijken op Instagram

MY BEST BDAY PRESENT EVER ?? @qimsbb

Een bericht gedeeld door EOTBDD 3 | SCOOR DE ZOMER DOOR (@channahkoerten) op

In de Nederlandse aftershow Temptation gossip pikt ze daar verder op in. “Ik was heel erg zenuwachtig om het te vertellen, maar Yolanthe heeft me heel goed opgevangen. Pommeline en Stuwen (een van de verleiders, nvdr.) wisten het ook al, die zorgden ervoor dat ik alcoholvrije drankjes te drinken kreeg.” Channah bleef toen wel roken. “Ja, het zou raar zijn als ik niet rook, want dat doe ik altijd wanneer ik een drankje drink. Anders zouden de mensen die me daar kennen, het ook doorgehad hebben.”

Rustig aan

Haar relatie met Quentin lijkt intussen voorbij. “We kunnen allebei niet wachten tot de kleine er is, maar qua relatie is er weinig aan de hand tussen ons. Ik doe het even rustig aan. In het begin maakte ik me wel wat zorgen over wat Quentin zou doen. Maar nu heb ik besloten: ik heb het zo leuk genoeg. Hij is wel bang, ja, dat er een nieuwe man zal komen, want die is dan ook nog eens bij zijn kind.”

Dit bericht bekijken op Instagram

MEET THE PARENTS

Een bericht gedeeld door EOTBDD 3 | SCOOR DE ZOMER DOOR (@channahkoerten) op

Het einde van de relatie van Quentin en Channah is al de tweede breuk van een Temptation island VIPS-koppel. Eerder raakte ook al bekend dat Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis uit elkaar gingen na het programma, al had dat geen directe link met hun deelname.

Door eadp