Studeren voor herexamens kan nu ook in De Vleeshalle

De blokspot is ondergebracht in een afgesloten ruimte op de eerste verdieping. Foto: De Vleeshalle

Mechelen -

Studenten met herexamens kunnen deze maand gaan studeren in De Vleeshalle in Mechelen. Er is een grote ruimte ter beschikking waar samen geblokt kan worden en op vertoon van je studentenkaart krijg je tien procent korting bij de smaakmakers in de hal.

Het einde van de zomervakantie komt langzaam maar zeker in zicht, en dat betekent dat ook de herexamens er weer aankomen. Om de blokkende studenten tegemoet te komen voorziet De Vleeshalle in Mechelen een ruimte waar samen gestudeerd kan worden.

“We willen de studenten die moeten studeren tijdens de zomer een hart onder de riem steken”, vertelt manager Magalie Nijs. “Onze blokspot is een aangename afgesloten ruimte op de eerste verdieping met gratis wifi en een fantastisch zicht op de hal. Daar kunnen studenten hun boeken openslaan om samen te studeren, een gezonde lunchpauze nemen in de patio en dat allemaal in een architecturaal hoogstaand en uniek kader.”

Door te gaan studeren in De Vleeshalle vermijden de studenten niet alleen een overvolle bibliotheek of de eenzaamheid van hun eigen bureau, er zijn nog meer voordelen. “Op vertoon van je studentenkaart krijg je namelijk tien procent korting bij de deelnemende smaakmakers”, aldus Nijs.

De blokspot in De Vleeshalle opent de deuren op dinsdag 13 augustus en is geopend tot en met zondag 8 september, telkens vanaf 11u. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen studenten er terecht tot 20u, op vrijdag en zaterdag tot 22u en op zon- en feestdagen tot 18u. Op maandagen en tijdens het weekend van Maanrock is de blokspot gesloten. Reserveren is niet nodig.

Door Stijn Van de Sande
AANGERADEN