Andy Peelman uit ‘De buurtpolitie’ kan door zijn acteerwerk weinig bij zijn pasgeboren dochtertje zijn: “Ik vind dat écht rot”

Bron © Dag Allemaal

Zijn carrière leidt ertoe dat acteur Andy Peelman, bekend uit ‘De buurtpolitie’, niet vaak thuis is. En dat wringt, nu hij vader geworden is. De bevalling maakte hij nog live mee, maar tijdens de thuiskomst van zijn dochtertje Feline was hij aan het werken. “Ik vind dat écht rot”, zegt hij in Dag Allemaal.

“Mijn grootste angst was dat ik de bevalling zou missen”, aldus Peelman. “Gelukkig is dat niet gebeurd, maar ik ben pas vier dagen voordien thuisgekomen van opnames in het buitenland en ik was uitzonderlijk thuis die nacht.”

De thuiskomst van dochtertje Feline miste hij wel. “Ik was aan het werken. Dat ik Tine daar amper bij heb kunnen helpen, vind ik heel vervelend. Het wringt enorm dat ik niet langer bij Feline kon blijven, maar ze kunnen moeilijk een tv-programma uitstellen omdat ik vader geworden ben, . Ook ’s nachts komt alles op de schouders van Tine terecht, want ik moet om 6 uur al vertrekken. Ik vind dat écht rot.”

Vrouw Tine vindt het niet zo erg. “Je hoeft je niet schuldig te voelen”, zegt ze tegen haar man. “Ik geef toch borstvoeding. Je kan dus niet veel doen als Feline wil drinken.”

Door mtm
VOOR ABONNEES