Modelabel Off-White zet eerste stappen in de interieurwereld

© Off-White

Off-White is momenteel een van de meest populaire merken wereldwijd en ontwerper Virgil Abloh smeedt dan ook graag het ijzer terwijl het heet is. Hij pakt nu voor het eerst uit met een interieurcollectie en stapt daarmee in de voetsporen van andere grote modehuizen.

flb

Gucci Decor, Versace Home Collection, Armani Casa, … heel wat grote modehuizen hebben al hun eigen interieurcollectie en dus kon Off-White niet achterblijven. Ontwerper Virgil Abloh werkte eerder al samen met Ikea en heeft daar duidelijk de smaak te pakken gekregen, want hij lanceert nu voor het eerst een volledige interieurcollectie. Die bestaat uit drie categorieën: “CERAMICS”, “BED” en “BATH”.

Het gaat onder meer om een ontbijtset, een asbak, bedlinnen, dekentjes, een handdoekenset en een badjas. De prijzen variëren tussen de 85 en 570 euro. Voorlopig zijn de spullen alleen nog maar verkrijgbaar in de winkel van Off-White op het Griekse eiland Mykonos. Vanaf september kunnen je ook alles bestellen via de webshop van het label.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten