Slecht nieuws voor Sjors: Nederlandse rapper heeft kanker

Slecht nieuws voor de Nederlandse cultrapper Sjors (27): hij heeft kanker. Ondanks zijn ziekte wil hij wel nog optreden.

Afgelopen weekend was al gebleken dat Rapper Sjors een vreemd vlekje op zijn long heeft. Een woordvoerder van de muzikant laat woensdag aan 1Limburg weten dat hij kanker heeft. Maar die ziekte zal hem niet tegenhouden om op te treden, klinkt het.

“Waar mogelijk, gaan de optredens door”, aldus de woordvoerder. “Iedereen heeft er begrip voor dat op basis van zijn gezondheid gekeken wordt waar hij wel en niet kan optreden.”

Niet eerste medisch probleem

Het is niet het eerste medisch probleem waar Rapper Sjors mee kampt. In juni bleek hij nog een kwaadaardig gezwel te hebben in zijn rechter teelbal, waarna die verwijderd moest worden. In juli werd hij opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, maar hij bleef vaag over de reden.

Rapper Sjors is wat je een cultrapper kan noemen. Hij is niet de beste rapper en heeft niet de beste liedjes, maar zijn bijzondere persoonlijkheid leverde hem wel al vele jaren succes op. Ook zijn activiteiten buiten de muziek zijn niet alledaags: hij maakte al een pornofilm met een transgenderactrice en wilde een film maken met een sekspop.

Door gjs
VOOR ABONNEES