Bekende YouTuber PewDiePie getrouwd

Foto: PewDiePie

Felix Kjellberg (29), beter gekend als PewDiePie, is getrouwd. Dat heeft de bekende YouTuber met bijna 100 miljoen volgers bekendgemaakt via sociale media.

“We zijn getrouwd! Gelukkiger kan ik niet zijn. Ik ben een gelukzak dat ik mijn leven mag delen met deze fantastische vrouw.” Met die woorden maakte PewDiePie zijn huwelijk bekend. De Zweed Felix Kjellberg en zijn kersverse vrouw, de Italiaanse Marzia Bisognin (26), leerden elkaar acht jaar geleden kennen. Ze wonen samen in Brighton in het Verenigd Koninkrijk, waar ze elkaar ook het jawoord gaven.

PewDiePie is met zijn meer dan 99 miljoen abonnees – goed voor miljarden views – een van ’s werelds grootste YouTubers. Hij heeft er al zoveel geld mee verdiend, dat zakenblad Forbes hem al enkele jaren opneemt in lijstjes als ‘belangrijkste influencers’ en ‘grootverdieners op YouTube’.

Bekende YouTuber PewDiePie getrouwd
Foto: PewDiePie

Controversieel

Maar de Zweedse internetster zorgt tegelijk voor flink wat controverse met zijn video’s: zijn taalgebruik werd al meer dan eens als racistisch en antisemitisch beschouwd. De schutter die eerder dit jaar een aanslag pleegde in het Nieuw-Zeelandse Christchurch riep expliciet op om PewDiePie te volgen op YouTube.

LEES OOK. De Hitler-mop te veel: hoe de grootste YouTuber aller tijden zichzelf in de voet schoot

Door evdg
AANGERADEN