Barack en Michelle Obama willen in dit kleine stulpje wonen

© Realtor.com

Barack en Michelle Obama hebben hun oog laten vallen op een wel heel groot, prachtig en vooral duur huis. Het stulpje op het eiland Martha’s Vineyard staat al ruim een jaar te koop voor 14,8 miljoen dollar (13,3 miljoen euro).

gjs

Het immense domein met uitzicht op de Atlantische Oceaan is 12 hectare groot. Het huis zelf is liefst 641 vierkante meter groot, telt zeven slaapkamers, een zwembad, een immense keuken, vleugels voor gasten en een jacuzzi op het terras op de tweede verdieping. Als Sasha en Malia hun vrienden of vriendinnen willen laten overvliegen voor een verjaardagsfeestje, zal er dus plaats genoeg zijn. Ze zullen bovendien kunnen zonnen op het privéstrand, waar ook een boothuis staat.

Het huis is eigendom van Wyc Grousbeck, de eigenaar van NBA-team Boston Celtics, en staat al meer dan een jaar te koop. De Obama’s huurden het afgelopen zomer voor hun vakantie en het beviel de voormalige president en first lady zo goed dat ze besloten hebben een bod te doen, meldt showbizzsite TMZ. Het zou nog niet aanvaard zijn.

LEES OOK