Lucie en Jimmy van ‘Mijn restaurant’ uit elkaar

Lucie Ory en Jimmy Michiels, in 2010 de favorieten van Mijn restaurant op VTM, hebben een punt gezet achter hun relatie.

Negen jaar geleden haalden Lucie (31) en Jimmy (34) met hun restaurant Terrae de tweede plaats in Mijn restaurant. Niet veel later openden ze hun nieuwe restaurant Lucie & Jimmy in Tongeren, waar zij achter de kookpotten stond en hij de gasten ontving. In juni van dit jaar sloten ze tijdelijk hun restaurant om met hun zakenpartner Bart Nicolaers een pop-up zomerbar te openen in het Pliniuspark in Tongeren. De zaken gingen goed voor het koppel.

Maar onderhuids waren er strubbelingen, vooral bij Lucie. “We waren twaalf jaar samen, en ons leven is ineens heel snel gegaan”, zegt ze. “Zeker sinds onze deelname aan ‘Mijn Restaurant’ en nadat we onze twee kinderen, Jasper (5) en Jonas (3), gekregen hadden. We zien elkaar nog graag maar de vlam is weg”, aldus Lucie. “Jasper en Jonas beseffen nog niet helemaal wat er gebeurd is. We willen hen niet meesleuren in een vechtscheiding.”

Door os