Club Brugge biedt Victor Wanyama contract voor vijf jaar aan, onderhandelingen gaan de goede kant uit

Foto: Photo News

Club Brugge zet alles op alles om Victor Wanyama los te weken bij Tottenham. Club legde gisteren een contract voor vijf jaar op de onderhandelingstafel voor de Keniaanse middenvelder. Op club­niveau is er al een akkoord met Tottenham over een transfersom van 15 miljoen euro (waarvan 5 miljoen in bonussen).

Officieel wordt dat akkoord door de clubs niet bevestigd. Een veiligheid die wordt ingebouwd in het geval er toch geen akkoord gevonden wordt met de speler. Maar die onderhandelingen gaan dus de goede kant uit. Bij Club hopen ze de deal snel te kunnen afronden. Tottenham-coach Pochettino houdt alvast rekening met een vertrek van Wanyama. “Voetbal draait niet om gisteren maar om vandaag. Wie wil spelen moet zich elke dag tonen. Wij zijn geen liefdadigheidsinstelling. Ik weet dus niet of Wanyama zal vertrekken. Ik kan dat niet voorspellen.”

Met Ousseynou Cavin (20) strikte Club Brugge gisteren alvast een nieuwe defensieve middenvelder als optie voor de toekomst. De Senegalees komt over van de Franse tweedeklasser Le Mans en start in Brugge bij de U21.

Door gegy, thst
  • Meer voetbal