Vincent Kompany predikt geduld na nieuwe nederlaag, maar: “Geen resultaten, geen excuses”

Foto: BELGA

Een nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit legde andermaal mooie combinaties op de mat, maar het versiert o zo weinig kansen en scoort amper. Een 1-0-nederlaag tegen Genk, een dramatische 2 op 15 en amper drie gescoorde goals zijn het gevolg. Bovendien zag Anderlecht speler-trainer Vincent Kompany geblesseerd uitvallen. Die reageerde via de sociale media op de nieuwe dreun.

LEES OOK. Vincent Kompany geblesseerd vervangen bij Anderlecht

“Wij geloven niet in de hype, wij geloven niet in drama. We geloven in het proces”, blijft Kompany strijdvaardig klinken. “We blijven goed voetbal brengen met een héél jonge, maar getalenteerde ploeg. Maar, geen resultaten, dus geen excuses. Nu kunnen we niets anders doen dan hard verder werken.” Het mag duidelijk zijn: de kersverse aanvoerder gaat blijven inzetten op de jeugd.

De komende weken wacht de Brusselse recordkampioen wel een zwaar programma. Volgende week zondag komt Standard op bezoek, na de interlandbreak volgt een clash met Antwerp.

LEES OOK (N+). COMMENTAAR. Onze Chef Voetbal over de rampavond van Anderlecht: “Paars-wit komt nu wel in heel slechte papieren”

bekijk ook

Matchverslag Genk - Anderlecht

Door rahe
  • Meer voetbal