Astrid Coppens slachtoffer van oplichters: “Koop hun gevaarlijke producten niet”

Foto: Frank Abbeloos - rr

Astrid Coppens is de laatste van een reeks BV’s wiens naam en foto’s misbruikt werden door oplichters om schimmige producten aan de man te brengen. Astrid waarschuwt haar volgers om er zeker niet op in te gaan en noemt de aangeprezen producten gevaarlijk.

“Spam-alarm. Ik ben het slachtoffer van fake news. Bedankt om dit te delen, mensen”, schrijft Astrid

Astrid Coppens slachtoffer van oplichters: “Koop hun gevaarlijke producten niet”

op Instagram. “Opnieuw gebruikt een bedrijf valselijk mijn naam om hun gevaarlijke producten te promoten. Ik heb hier niets mee te maken! Ik heb ze nooit gebruikt en zou ze nooit gebruiken dus alsjeblieft mensen, geloof dit niet en koop het zeker niet!”

Het lijkt om verschillende dieetproducten te gaan die aangeprezen worden met een verzonnen artikel over Astrid, met de quote: “Weken na het bevallen heb ik mijn silhouet kunnen herstellen.” Ze zou een afslankmiddel genomen hebben en daardoor op amper drie weken haar zwangerschapskilo’s zijn kwijtgespeeld. Volgens Coppens zelf klopt daar niets van.

Astrid is niet de eerste BV die slachtoffer wordt van dergelijke praktijken, maar zal zeker ook niet de laatste zijn. Het is namelijk heel lastig om op te treden tegen oplichters die goedgelovige sociale-mediagebruikers willen treffen.

LEES OOK. Neen, Philippe Geubels kan je niet rijk maken: waarom het zo moeilijk is om op te treden tegen online oplichters (+)

bekijk ook

Zwangere Astrid deelt geheimpje voor de camera

Astrid Coppens op set Verborgen Verlangen

Door nkdr