Gedaan met de ‘sidekick’: Peter Van de Veire krijgt twee ‘wing dj’s’

Na het vertrek van Julie Van Den Steen (27) staat Peter Van de Veire (47) niet langer alleen in zijn radiostadio: hij zal zijn Ochtendshow presenteren met Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave, allebei 22.

Gedaan met de ‘sidekick’: Peter Van de Veire krijgt twee ‘wing dj’s’

Zeg niet ‘sidekick’, maar ‘wing dj’: Peter Van de Veire blijft de piloot aan het stuur van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar krijgt twee copiloten aan zijn zijde die geregeld zullen uitvliegen. Kawtar Ehlalouch uit Dendermonde en Wanne Synnave uit Antwerpen kunnen een bekende gast thuis ophalen en een lift geven naar MNM, waarbij ze onderweg meteen radio kunnen maken. Of ze gaan langs bij een luisteraar met een bijzonder verhaal. Op die manier wil de Ochtendshow nog dichter bij de luisteraar staan.

Wanne Synnave deed eerder al stage bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, Kawtar werkt al een tijdje bij MNM en presenteerde in de zomer van 2018 al Summertime late night. De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow blijft werken met Bram Verbruggen voor het weer en met Chaima SaySay voor verkeer en nieuws op maat van MNM. De Ochtendshow is elke werkdag te beluisteren van 6 tot 9 uur.

Door tdl
AANGERADEN