PSG plots zonder topspitsen: Mbappé enkele weken aan de kant, ook Cavani even out en Neymar niet in selectie

Bron © BELGA

Foto: AFP

Paris Saint-Germain zal het een tijdje zonder Kylian Mbappé moeten stellen. De 20-jarige aanvaller heeft zondag in de wedstrijd tegen Toulouse (4-0 winst) een blessure in de linkerdij opgelopen en staat allicht vier weken aan de kant. Ook Edinson Cavani kwam niet ongeschonden uit het duel met Toulouse. De Uruguayaan bezeerde zich aan de rechterheup en moet minstens drie weken rusten.

De Franse topclub zal de Champions League dus zo goed als zeker zonder het tweetal moeten starten. De eerste speeldag staat medio volgende maand op de planning. Met Neymar die nog steeds op een transfer aast en in de selectie ontbreekt is de Franse topclub plots aanvallend onthoofd.

De Kameroener Eric Choupo-Moting en de Braziliaan Jese zijn de twee overgebleven centrumspitsen, Choupo-Moting viel zondag al met succes in voor de geblesseerde Cavani en scoorde twee keer tegen Toulouse.

PSG zag tegen Toulouse overigens ook Abdou Diallo uitvallen. De verdediger liep een oogletsel op, maar uit onderzoek na de partij bleek het niet al te ernstig te zijn.

AANGERADEN