Een dode, een vermiste en een pijnlijk afscheid: spectaculair begin van nieuw seizoen ‘Familie’

Bron © VTM

Foto: vtm

Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ werd met een knal op gang getrapt. Zo ontsnapte Stefanie maar nipt aan pyromaan Elias en moest Guido van zijn hart een steen maken en zijn dochter en geliefde achterlaten in Afrika.

De fans van de populaire VTM-serie ‘Familie’ hebben er even op moeten wachten maar maandagavond kregen ze eindelijk antwoord op enkele cliffhangers. Zo ontdekten ze dat pyromaan Elias in zijn eigen val trapte en zelf in vlammen opging. Stefanie, die door Elias werd vastgehouden in een loods, kon maar nipt ontkomen.

Maar niet alleen de kijkers moesten afscheid nemen van een personage. Ook Guido, gespeeld door Vincent Banic, zei vaarwel tegen zijn geliefde Emma. Hij vloog haar achterna naar Afrika maar zag daar met zijn eigen ogen hoe gelukkig Emma is aan de zijde van Lucas samen met dochters Mila en Milou. Guido besluit de strijd te staken en keert na een hartverscheurend afscheid terug naar huis. Met lege handen.

En dan heb je nog Mathias die Marie van een rots duwde in het bijzijn van Lars en Véronique. Het drietal besluit om het op een akkoordje te gooien en de moord te verdoezelen. Mathias wordt niet verdacht door de politie, die de zaak na twee maanden later definitief afsluit.

Door lla