Neymar duikt op in Netflix-serie ‘La casa de papel’

Liefhebbers van de populaire Netflix-reeks La casa de papel kunnen sinds dinsdag de bekende Braziliaanse voetballer Neymar spotten in het derde seizoen.

Neymar, de Braziliaanse aanvaller, verraste dinsdag serie- en voetballiefhebbers. Via Twitter maakte hij bekend dat hij in twee afleveringen van het derde seizoen van de Spaanse Netflix-reeks La casa de papel te zien is.

‘Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen’, tweette Neymar, die op sociale media met de hashtag ‘#nuevofichaje’ (nieuwe aanwinst) zinspeelde op aanhoudende transferperikelen. De boodschap ging gepaard met een video waarop de Braziliaan het typische Dali-masker afzet.

Braziliaanse monnik

Het derde seizoen van de populaire Spaanse serie staat ondertussen al een maand online. Hoe komt het dat Neymar pas sinds gisteren te zien is? Wel, Netflix zette dinsdag nieuwe versies online van afleveringen zes en acht van seizoen drie. Daarin vertolkt Neymar de rol van een Braziliaanse monnik, genaamd Joao. Seizoen drie van La casa de papel verscheen al op 19 juli op Netflix, maar zonder Neymar.

Door een verkrachtingszaak beslisten de programmamakers om de scènes met de Braziliaanse voetbalvedette te schrappen. Die rechtszaak werd eerder deze maand zonder gevolg geklasseerd, waarop de makers beslisten om de afleveringen met Neymar alsnog online te plaatsen.

Neymar ligt nog onder contract bij voetbalclubPSG, maar komt niet in actie voor de Franse landskampioen. De vedette heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. Hij wordt de laatste dagen opvallend vaak gelinkt aan Barcelona. De deal van om en bij de 170 miljoen euro zou de komende dagen afgerond moeten worden.

Neymar duikt op in Netflix-serie ‘La casa de papel’
Foto: Netflix
Neymar duikt op in Netflix-serie ‘La casa de papel’
Foto: Netflix

Play

bekijk ook

Casa de Papel: seizoen 3 - Officiële trailer

Door KM
Meest recent