Aldi geeft kersverse ouders doos vol gratis babyproducten

Bron © GVA

Foto: aldi

Aldi lanceert zijn eigen versie van de Roze Doos, de bekende box vol babyproducten voor kersverse mama’s en papa. De Aldi Baby Bag, een roze draagtas, bevat uitsluitend huismerken van de discounter.

Al sinds 1952 krijgen ouders na de geboorte van hun spruit de iconische Roze Doos in handen gestopt, een box vol gratis babyproducten zoals een eerste papfles, fopspeen, zalfjes en een karrenvracht kortingsbonnen.

Binnenkort komt daar ook de Aldi Baby Bag bij. Sinds deze week kunnen ouders op de website van Aldi de roze draagtas aanvragen. Met de unieke online code en het geboortekaartje van hun baby kunnen mama’s en papa’s de gevulde Aldi Baby Bag vervolgens in het dichtstbijzijnde filiaal afhalen. “Niet om met de Roze Doos te concurreren, wel om ons gamma babyproducten in de kijker te zetten”, legt Dieter Snoeck uit. De voorbije jaren breidde Aldi het babygamma fors uit.

Kwaliteit

“We merken dat jonge ouders vaak de reflex hebben om voor bekende A-merken te kiezen. Nochtans zijn we er bij Aldi van overtuigd dat mama’s en papa’s na een test zullen merken dat ze hun kleintje bij ons tegen een lagere prijs evenveel kwaliteit kunnen aanbieden. Zo worden onze Bebino-luiers door Test-Aankoop als ‘Beste Koop’ aangeprezen.”

In de roze tas vinden ouders onder meer koekjes, luiers, een flesje water en vochtige doekjes van het huismerk, samen met enkele kortingsbonnen. Ondanks de lancering van de Aldi Baby Bag blijft de supermarkt samenwerken met de échte Roze Doos, waar al langer kortingsbonnen voor de Duitse discounter insteken.

Door rust