Ex-voetballer van KV Mechelen duikt op in ‘Huizenjagers’ (en ook zijn vrouw zagen we al op tv)

De boomlange en beenharde voetballer Maxime Biset (33) trapt de tweede week van Huizenjagers af. Zijn vrouw Leonie Lagaune (30), een “mommy blogger”, was al te zien in Komen eten.

Hoge plafonds zijn een must voor het koppel dat een herenhuis in Antwerpen hoopt te vinden dankzij de huizenjagers: profvoetballer Maxime Biset meet 1 meter 93. De man speelt nu bij Westerlo en was jarenlang actief bij KV Mechelen en Antwerpen, waar hij de reputatie van een beenharde verdediger opbouwde. Samen met zijn vrouw Leonie zoekt Biset een huis in het centrum van Antwerpen, groot genoeg voor hun kinderen Louane (4) en Aloys (1).

Mama Leonie was al eerder op tv te zien: zij nam in 2014 deel aan Komen eten. Ze deed dat met drie andere spelersvrouwen. Opmerkelijk: tijdens de opnames van Komen eten woonde Leonie al in een appartement op het Eilandje in Antwerpen. Daar lag een polyurethaan vloer die uiterst onderhoudsvriendelijk was, maar volstrekt ongeschikt voor de naaldhakken van de voetbalvrouwen. Leonie ontving de dames dan ook op een driemaster vlakbij. De dame is erg actief op sociale media. Ze werkt als content & communication manager bij UMAN360° en is “mommy blogger”. Op Bellemaman.be schrijft ze over haar leven als moeder en echtgenote en over beauty.

Ex-voetballer van KV Mechelen duikt op in ‘Huizenjagers’ (en ook zijn vrouw zagen we al op tv)
Leonie (rechts) was al eens te zien in ‘Komen eten’, als WAG.

Huizenjagers, Vier, 19.40 uur

Door tdl
Meest recent