De Hadid-zusjes moeten afscheid nemen van hun Nederlandse oma

Foto: Isopix

De topmodellen Gigi en Bella Hadid zijn in diepe rouw. Zij moesten afgelopen week afscheid nemen van hun Nederlandse oma Ans. De vrouw verloor de strijd tegen kanker.

De Nederlandse Ans van den Herik is eind vorige week op 78-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Zij was de moeder van het Nederlandse model Yolanda Hadid en de grootmoeder van de wereldberoemde modellen Gigi, Bella en Anwar Hadid.

Haar keinkinderen hebben het heel zwaar met het verlies van hun grootmoeder, die ze in enkele emotionele Instagram-posts ‘oma’ noemen. “Onze engel heeft in haar leven zes keer heel moedig tegen kanker gevochten en terzelfdertijd was ze de meest fantastische moeder en grootmoeder. Ze is onze gids en we zullen haar altijd in ons meedragen. We zien je graag, meer dan woorden kunnen beschrijven, prachtige oma”, schreef Gigi Hadid bij een van haar foto’s waarop ze met de vrouw poseert.

 

 

“Onze prachtige oma rust nu in vrede. Ze heeft eindelijk geen pijn meer. Mijn spirit animal, mijn idool, tweelingzus… Ik ben zo dankbaar voor de ruggengraat die ik dankzij haar heb gekregen. En voor het baren van mijn beste vriendin en mijn alles, mama Yolanda Hadid. Ze heeft me zoveel geleerd over kracht, humor, gratie, houding, liefde ... Ik mag er niet aan denken dat ik haar nu nooit meer zal kunnen knuffelen, maar ik geloof wel dat ze met ons meevliegt. Samen met opa in de hemel. We voelen je overal om ons heen”, schrijft Bella Hadid neer bij filmpjes, onder meer van in een privéjet.

 

 

Ook Anwar Hadid herdenkt Ans met een foto en een pakkend bijschrift. “Bedankt om ons te leren hoe we sterk moeten zijn. Ik weet dat je nu vrij bent van hetgeen waar je zo lang hebt tegen gevochten”, staat er op zijn Instagrampagina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??thank you for teaching us 2 be strong, i know you are finally free of what you fought through for so long ?? OMA

A post shared by A PLUS (@anwarhadid) on

 

Door vwh
Meest recent