De verbijsterde reactie van Lewis Hamilton wanneer hij live dodelijke crash ziet: "Oh, o, dat is verschrikkelijk"

Het dodelijk ongeval van F2-rijder Anthoine Hubert afgelopen zaterdag op het circuit van Spa-Francorchamps heeft een zware indruk nagelaten op de piloten. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton gaf op het ogenblik van de crash net een interview en zag vanuit een ooghoek het ongeval gebeuren op één van de schermen.

In het interview is duidelijk te zien hoe de Brit wordt afgeleid door de beelden van het ongeval. De Mercedes-piloot probeert zich te concentreren op het interview maar zijn blik blijft gericht op het videoscherm. Hamilton is zich onmiddellijk bewust van de ernst van het ongeval. “I hope that kids good”, hoor je Hamilton zeggen.

LEES OOK. Beruchte Raidillon kost het leven aan F2-piloot Anthoine Hubert: de bocht waar iedereen blind rijdt

De Fransman Anthoine Hubert kwam afgelopen zaterdag om het leven nadat hij op de Raidillon om onverklaarbare reden de controle over zijn bolide verloor en in de banden terechtkwam. De onfortuinlijke Hubert zag zijn wagen terug op de piste kaatsen en werd in de daaropvolgende seconde vol in de flank geramd door de Amerikaan Correa. Voor Hubert kwam alle hulp te laat.

Door gvdl
  • AANGERADEN