Opnieuw drama in ‘Familie’: baby Kasper overleeft auto-ongeluk niet

Ook de tweede week van het nieuwe Familie-seizoen is begonnen met een drama. In de aflevering van maandag raakten Cédric en zijn zoontje Kasper betrokken bij een verkeersongeval. Papa Cédric kwam ongedeerd uit het ongeluk. Maar in het ziekenhuis kwam het nieuws dat baby Kasper de klap niet had overleefd.

De makers van Familie gunnen hun kijkers geen week zonder zorgen. Nadat vorige week al een dode viel toen pyromaan Elias (het personage van Ian Thomas) zichzelf in brand stak, eiste ook de aflevering van maandagavond een slachtoffer. Vrijdag was al te zien hoe Jan (Jef De Smedt) met zijn auto inreed op een tegenligger. Maandag bleek dat Cédric (Yanni Bourguignon) te zijn, die met zijn wagen rondreed om zijn pasgeboren zoontje Kasper te doen indommelen. Jan reed door een eenrichtingsstraat nadat Niko (Jo Hens) en Rudi (Werner De Smedt) stomdronken een tijdelijk verkeersbord hadden weggehaald, en knalde daardoor frontaal op Cédric.

Kapot van verdriet

In het ziekenhuis kwam de echte klap. Baby Kasper had het ongeluk niet overleefd. Nieuws dat kersverse oma Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) kapot van verdriet achterliet. Bij papa Cédric drong het nog niet door: hij verkeerde in shock.

Het auto-ongeluk en de dood van Kasper eisen komende tijd een centrale rol op in Familie, verklappen de makers al. Het incident zal de hele Van den Bossche-clan met elkaar verbinden. Hoe gaan Cédric, Véronique en de rest van de familie om met hun verdriet? Hoe reageert Jan op het nieuws over Kasper? En biechten Niko en Rudi hun betrokkenheid op?

Meest recent