AA Gent leent Franko Andrijasevic uit aan HNK Rijeka

© Marc Van Hecke

De Kroatische middenvelder Franko Andrijasevic (28) gaat in eigen land opnieuw voor HNK Rijeka voetballen. Hij wordt door AA Gent voor een seizoen uitgeleend, zo bevestigen de Buffalo’s maandag.

Andrijasevic werd in de zomer van 2017 door Gent overgenomen van HNK Rijeka. De Buffalo’s legden zo’n 4 miljoen euro, een clubrecord, voor hem op tafel maar de aanvallende middenvelder kon zich nooit opwerken tot een vaste waarde. Het voorbije half seizoen speelde de Kroaat op uitleenbasis voor Waasland-Beveren.

Lucas Schoofs trekt naar Heracles Almelo. Gent leende hem de afgelopen anderhalf jaar uit aan NAC Breda. Schoofs tekent een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen. Schoofs begon zijn carrière bij Lommel SK en tekende daarna een contract bij KAA Gent. Op huurbasis kwam hij andermaal uit voor Lommel SK en later Oud-Heverlee Leuven en NAC Breda.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten