Stan Van Samang geeft buschauffeur de dag van haar leven

Vanavond mag buschauffeur Carine uit Evergem zich laten gaan op een nummer van Shirley Bassey. Foto: Studio Stan

Een buschauffeur uit volle borst This is my life van Shirley Bassey laten brullen: Stan Van Samang (40) kan dat. De zanger doet het in Studio Stan, zijn eerste eigen programma op VTM.

Een wilde gok: in Studio Stan zal in elke aflevering gehuild worden. Kan moeilijk anders: Stan Van Samang geeft Vlamingen de kans de muzikale herinnering van hun leven op plaat te zetten, voor zichzelf of voor iemand anders. De zanger heeft in een opnamestudio in Malmedy topproducers verzameld als Kris Wauters, Jeroen Swinnen en Steve Willaert om van dat ene liedje een speciale cover te maken. Vanavond mag Carine (54) uit Evergem zich laten gaan op een nummer van Shirley Bassey: Carine staat bekend als de zingende buschauffeur en zet zelfs video’s van haar hoge noten op Facebook. Carine gelooft in de kracht van de “goeiedag” en wil een positief statement maken.

Helen (20) komt langs met haar tweelingbroer Maarten. Helen heeft een speciale band met het nummer Dancing on my own van Robyn. Dat zong ze altijd met haar broer, maar die stopte om een goede reden met zingen. De 11-jarige Frans, Roos en Laïs uit Dendermonde hebben een heel goede reden om samen met Kris Wauters het liedje De vriendschapsband van X!NK te coveren: Laïs gaat naar een andere middelbare school.

Studio Stan, VTM, 20.35 uur

Door tdl
TOP 10 MEEST GELEZEN