Willy Naessens gaat onder het mes: “Een kalkoennek vol rimpels, afschuwelijk”

Bron © Dag Allemaal

Foto: © VIER / Tim De Backer

Op zijn tachtigste waagt Willy Naessens zich aan een nieuwe mini-facelift, zijn vierde al. “Een kalkoennek met rimpels onder de kin, afschuwelijk”, zegt hij in een interview met Dag allemaal.

Hij heeft 36 bedrijven, 26 fabrieken en 1.500 personeelsleden en is in februari 80 jaar geworden, maar Willy Naessens denkt nog niet aan stoppen. Sinds zijn huwelijk met Marie-Jeanne, de vrouw met wie hij na een buitenechtelijke relatie van 15 jaar vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, lijkt hij weer boordevol energie te zitten.

En wie vol energie zit, wil er ook zo uitzien. Naessens zegt in Dag allemaal zonder verpinken dat de plastische chirurgie daar voor veel tussenzit. “Ik ben ijdel”, zegt hij. “Ik heb al drie keer een mini-facelift laten doen en binnenkort ga ik voor een vierde keer. Mijn vader had op latere leeftijd een kalkoennek. Vijf centimeter gerimpeld vlees dat onder zijn kin bengelde. Ik keek daar constant naar, afschuwelijk.”

“Ik nam me toen al voor: bij mij zal dat niet waar zijn. Vandaar de mini-lift. Om 8 uur ’s ochtends binnen, ’s middags buiten, ’s namiddags in de zetel hangen en de dag erna met lappen op mijn gezicht achter mijn bureau. Het moet om de paar jaar opnieuw gebeuren, maar dat heb ik ervoor over.”

Door gjs
TOP 10 MEEST GELEZEN