Donderdagavond start het tweede seizoen van Callboys: dit waren de vijf hoogtepunten van Callboys 1.0

Vier trakteert zijn kijkers vanaf vanavond weer elke donderdag op hun favoriete Callboys. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen geëindigd is: het afscheid van Jay en meteen ook de komst van zijn broer Jeremy Vleugels, de breuk met Devon Machiris en dan zijn er nog de onbeantwoorde vragen over hoe het nu met Randy Paret en Wesley Biets verder moet. Voor de eerste antwoorden komen, alvast vijf heerlijke hoogtepunten uit seizoen één op een rij.

• “En nu gaan we vegen”

De openingsscène van Callboys. Onvergetelijk. Waarin de basisprincipes van een goede callboy worden uitgelegd. Wat weten wij ervan? Helemaal niets. Devon daarentegen vertelt de kneepjes: eerst een fotootje nemen, kort en proper het geld vragen en dan “gaan we vegen”. De borstel waarmee we het restje stof ons huis uit borstelen, is sindsdien niet meer hetzelfde.

• De ‘Sweppes’ van Frank Focketyn

“Er staat hier nog een vuil glas op de vensterbank, is dat van jullie?” Het zijn niet meteen de woorden die je wil horen terwijl je druk in de weer bent met je werk: van bil gaan. Al zeker niet als dat komt van de lispelende man vanachter het gordijn. Het brengt Jay en de lieftallige Bianca even uit hun concentratie, maar ah, een beetje lachen tijdens het vrijen, wie kan daar tegen zijn?

• De geschoren ballen van de Randy

“Wat zit je de hele tijd aan je ballen te dabben?” Als iemand boven je hoofd de hele tijd aan zijn kruis zit te krabben, dan stel je je natuurlijk vragen. Maar Randy Paret heeft geen soa opgelopen, wel heeft hij zijn ballen geschoren. Zonder scheerschuim. Een beginnersfoutje. Gelukkig is Devon een trouwe vriend en laat hij zijn kennersblik erop los.

• De Captain Cloner

Geld verdienen met een kloon van je penis in dildovorm. De Callboys zagen er een goudmijn in. Daarvoor moesten ze wel even met hun edele delen in een Captain Cloner hangen, een koker die er een gipsen afdruk van neemt. Randy zag zijn kans: hij wil wat de andere Callboys willen en dus maakt hij er ook een. In de bus. Op de parking bij Maverick.

• “Ho Sigi, da’s geen spier he”

Programmeur Sigi regelt alle digitale zaken voor de Callboys. Stiekem heeft hij ook een oogje op de afgetrainde Devon. En die laatste duikt al meer dan eens op in Sigi’s erotische fantasieën.

Door eadp