Britney Spears zegt blonde lokken vaarwel

Foto: ISOPIX

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft afscheid genomen van haar blonde haren. Sinds kort gaat ze als brunette door het leven, zo bewijst ze met een filmpje op Instagram.

“Hetzelfde gezicht, hetzelfde jurkje, maar nieuw haar!”, schrijft Britney Spears (37) bij een video waarin ze haar nieuwe kleur aan de wereld toont. Het gaan om een askleurige, bruine tint met highlights die in fel licht het midden houdt tussen blond en bruin.

Het is niet de eerste keer dat La Spears de switch van blondine naar brunette maakt. Precies tien jaar geleden koos ze voor een donkerbruin, bijna zwart kapsel in haar videoclip ‘Gimme More’. Deze keer werd ze naar eigen zeggen geïnspireerd door haar zus Jamie Lynn, die onlangs ook voor een bruine coupe koos.

En er zijn nog blondines die brunettes worden in de wereld van Hollywoodsterren: Katherine Heighl, bekend van onder meer Grey’s Anatomy, toonde eerder deze ook een totaal nieuwe look aan haar volgers. De 40-jarige actrice werd gevraagd om haar lokken te kleuren voor haar rol in de aankomende Netflix-reeks ‘Firefly Lane’. Haar metamorfose nam in totaal drie uur in beslag.

Britney Spears zegt blonde lokken vaarwel
Door vwh