Krijgen we straks niet één, maar twee nieuwe Harry Potter-films incluis originele cast?

Er maalt wat in de tovenaarswereld. Na een mysterieuze tweet van J.K. Rowling ziet het er naar uit dat de Harry Potter-saga terugkeert naar het witte doek. Volgens de Amerikaanse website We Got This Covered zullen de twee films een verfilming zijn van de Broadwayshow Harry Potter and the Cursed Child. Ook zullen Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson opnieuw in de huid kruipen van hun originele personages.

Accio ‘goed nieuws’ want het ziet ernaar uit dat Harry, Ron en Hermelien terugkeren naar het witte doek. Het zou gaan om een verfilming van Harry Potter and the Cursed Child, een Broadwayshow van de pen van J.K. Rowling. Het tweedelige theaterstuk vertelt het verhaal van Albus Potter (Harry Potter en Ginny Wemel) en Scorpius Malfidus (zoon van Draco).

Warner Bros., de maatschappij achter de volledige Harry Potter-saga, had de rechten op de theaterstukken al gekocht, maar een tweet van J.K. Rowling doet de geruchtenmolen op volle toeren draaien. “Soms komt de duisternis uit onverwachte plaatsen”, schrijft ze op twitter met #HarryPotter en #CursedChild.

Ook werd het logo van de reeks aangepast en opperen fans dat het er nu ‘filmischer’ uitziet. Intussen gaat het gespeculeer onder tovenaars en dreuzels lustig verder. Vertegenwoordigers van de Broadway-show hebben de geruchten nog niet bevestigd. Wel stellen ze dat er ‘groot nieuws’ onderweg is.

bekijk ook

Amerikaanse school doet Harry Potter in de ban: “De vloeken en betoveringen zijn echt”

Bizar figuurtje verschijnt plots op beelden beveiligingscamera: “Dobby uit Harry Potter”

Harry Potter-marathon in Kinepolis lokt talloze fans naar de bioscoop

Door adm
Meest recent