Rihanna brengt lingeriecollectie uit om orkaanslachtoffers te steunen

© Savage x Fenty

Rihanna is niet alleen een popster en een modeontwerpster, maar ze zet zich met haar Clara Lionel Foundation ook in voor het goede doel. Via Instagram kondigde ze nu aan dat ze een exclusieve collectie lanceert van haar lingerielijn en de opbrengsten daarvan naar de slachtoffers van orkaan Dorian gaan.

flb

Al sinds 2012 runt Rihanna de Clara Lionel Foundation, genoemd naar haar grootouders Clara en Lionel Braithwaite. Met die organisatie zet ze zich onder meer in voor educatieve programma’s in Malawi, Barbados en Senegal, maar ook voor noodhulpprogramma’s wereldwijd en dus ook voor de Bahama’s die net werden getroffen door orkaan Dorian.

Om de slachtoffers er te helpen, pakt de superster uit met een exclusieve collectie van haar Savage x Fenty-lingerielijn. Per verkocht item gaat er minstens 7 dollar (6,3 euro) naar het fonds. Het gaat om slechts vier zwarte stuks: een nachthemd en drie soorten slipjes. De prijzen variëren tussen 24 en 40 euro. Het gaat om een limited edition collectie, dus eenmaal uitverkocht worden de items niet aangevuld.

“Ik ben met de Clara Lionel Foundation gestart omdat ik geloof dat mensen dankzij gezondheidszorg, onderwijs en proactieve maatregelen bij noodhulp een kans maken op een beter leven. Je kunt geld doneren en bijdragen aan onze zaak door simpelweg een van deze exclusieve Fenty-stuks te kopen”, schrijft Rihanna op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners